Radarji: Andrej Fištravec - Dušan Šešok - Iskra sistemi - Maribor

18.04.2013

Sestanek med Mestno občino Maribor in Iskra sistemi ni obrodil sadov, saj je Dušan Šešok napovedal bistveno večjo odškodnino kot je bilo prvotnih 267 milijonov.

Župan Mestne občine Maribor, dr. Andrej Fištravec, je optimistično razpoložen in s sladoledom v roki, prišel na večerni sestanek med Iskra sistemi in Mestno občino Maribor na sedež občine. Povedal je, da Iskre zagotovo ne bodo v stavbo spuščali skozi zadnja vrata. Fištravca oz Mestno občino Maribor v primeru radarjev zastopa znan mariborski odvetnik Nenad Zečević, ki je prisostvoval sestanku.

Šešok je na sestanek prispel 10 minut pred 19. uro, v družbi sina Matije. Pripeljala sta se v črnem Porsche Cayennu, ki na trgu stane okoli 130.000 evrov. Sestanek so zaključili 19.20, Šešok pa je zbranim pred Mestno občino povedal, da bo tožil za več kot 267 milijonov.

Odšel je k Astoriji na pivo, kjer je izmenjal par besed z mestnim svetnikom Berrom, potem pa se odpravil proti Ljubljani. Vozil je nad omejitvami (kjer je omejitev 70km/h je vozil najmanj 100km/h, prevozil pa je tudi rdečo luč v Hočah). Mimogrede, Šešok je imel v preteklosti veliko povedati čez mariborski promet.

Po informacijah, ki jih posedujemo v MP Produkciji, bo mariborski župan dr. Andrej Fištravec po jutrišnji tiskovki ob 10.30 na Nigradu, ko bodo povedali kaj več na temo radarjev, radarje tudi izklopil!