Saša Pelko, plačnik publikacije Toti Maribor

05.09.2014

Plačnik publikacija Toti Maribor, ki je konec preteklega tedna izšla v Mariboru, in jo je izdal štab neodvisnega kandidata za župana dr. Andreja Fištravca, je Saša Pelko, oz. njegovo podjetje Mediasplet.

Mediasplet je že od leta 2010 vpisano v razvid medijev kot lastnik medija Toti Maribor, ki nastopa na Facebooku (cca. 22.000 všečkov) in svetovnem spletu.

"Nimam česa skrivati in če bi malo raziskovali po spletu, bi lahko sami ugotovili, da sem že leta 2010 štartal s projektom Toti Maribor v spletni obliki. Šlo je za spletni medij z novicami iz Maribora in s takrat najbolj priljubljeno facebook stranjo v Mariboru, ki še danes šteje preko 22.000 sledilcev. V projekt sem vložil precej denarja. To, da sem zdaj, štiri leta kasneje izdal tiskano obliko tega medija, je lahko le logično nadaljevanje te zgodbe." je zapisal Pelko na svojem blogu z naslovom Jaz sem financiral časnik Toti Maribor!

Saša Pelko, direktor podjetja Mediasplet, elektor in svetovalec župana MOM za strategijo s področja komuniciranja in odnosov z javnostmi

05.09.2014 13830