Koncert Ceca Ražnatović - Gospodarsko razstavišče Ljubljana

31.03.2012

Ceca Ražnatović se je vrnila v Slovenijo. Po enoletni prisilni pavzi - hišnem priporu - zaradi utaje davkov. Arkanova vdova ima dva koncerta v Gospodarskem razstavišču v Ljubljani na turneji Ljubav živi.

Kot že običajno za slovenske koncertne razmere, je kraljica srbske estrade nastopila z več kot dveurno zamudo. Pred Gospodarca je prispela tik pred nastopom v črnem audiju z močnim redarskim spremstvom. Družbo ji je delal Aleksandar Milić Mili, glasbeni producent in avtor vseh večjih uspešnic zadnjih dvajsetih let, danes vodja benda Miligram. Ceca, po hišnem priporu, kjer je sedela zaradi utaje davkov, je videti vidno shirana (ima kakih 5-7 kg manj kot jih je imela v preteklosti), s podaljšanimi lasmi in dolgimi suhimi nogami, pa po imidžu spominja na Angelino Jolie, ki na Balkanu velja za nov - velik idol, saj se v njeni bližini radi kažejo največji zvezdniki tega teritorija (Branko Đurić, Rade Šerbedžija, itd).

Ceca je tako svojo vzornico Madonno zamenjala za Angie, ni pa zamenjala večerne toalete, kar je počela vedno doslej pri nas. Koncert je namreč speljala brez obveznega odmora za preobleko in bisa. Je pa po kakih dveh urah največjih uspešnic, novih komadov skorajda ni prepevala, na odru sezula svoje 16 centimetrske "štikle" in bosa zaključila koncert.

Slovenske VIP zvezde

Koncerti balkanskih estradnic v prestolnici skoraj ne minejo brez prisotnosti naših zvezd. Za zanimivost povejmo, da so vse punce z naslovnic prišle brez moških spremljevalcev. Sanja Grohar, Danica Lovenjak, sta bili povsem brez družbe, dočim so bile Neža Marolt,Tina Gaber in Sabina Remar na koncertu skupaj. Diamantki Katarina Benček in Doroteja Premužič sta s seboj pripeljali Davida Klobaso iz Casanove, Lucija Gubenšek pa v je prišla neznani družbi.